Hybrid In Company:

hoe werkt dat precies?

 

1. Advies op maat

Aan de hand van gesprekken met managers, technische dienst, andere betrokkenen en observaties, wordt door Ziprotech een advies op maat opgesteld dat naadloos aansluit op de uitdagingen die worden ervaren binnen de organisatie.

2. Volledig modulair

Met behulp van verschillende tools – vanuit LEAN-management zoals Root Cause Analyse (RCA) – wordt inzichtelijk gemaakt waar de verbeterpunten liggen en welke cursussen daarvoor nodig zijn. Paneelbouw, veiligheid, storingzoeken, service en onderhoud of toch een basiscursus mechatronica voor de operators? Alles is mogelijk. De cursussen worden modulair samengesteld naar behoefte van de organisatie

3. Vervangend personeel

Ziprotech kan eigen personeel inzetten om de deelnemers van de hybride cursussen te ontlasten in de werkzaamheden. Zo ontstaat er binnen de organisatie ruimte en tijd voor scholing, dat hard nodig is. Met goed geschoold personeel ben je voorbereid op het toenemende personeelstekort, houd je het personeel gemotiveerd én  staan productieprocessen niet meer onnodig stil

4. Hybride leren

Ziprotech is overtuigd van de kracht van hybride leren. De theoretische kennis die ‘s ochtends wordt opgedaan, wordt diezelfde middag nog toegepast in de praktijk. Waarom zou je de theorie in een praktijklokaal toepassen als het ook in de vertrouwde werkomgeving kan? 

5. Verbetersuggesties

Terwijl er regelmatig contact is met de managers en andere belanghebbenden binnen de organisatie, observeert en evalueert het personeel van Ziprotech de praktijk. Wat gebeurt er nu precies op de werkvloer? Hoe staat het met de werkvoorbereiding, de aanlevering van materialen of de kennis en kunde van het personeel? Deze factoren tezamen bepalen de klantwaarde. Om deze te verhogen, worden zwakke punten in kaart gebracht en samen met verbetersuggesties aan het management voorgedragen. Zodat het volledige bedrijf weer in beweging komt. Op alle lagen. 

Waarom Hybrid In Company met Ziprotech?

Hybrid In Company levert goed geschoold technisch personeel.

Hybrid In Company levert goed geschoold technisch personeel.

Maak gebruik van het technische personeel van Ziprotech om je eigen personeel te ontlasten.

Zo kan jouw personeel in alle rust de cursus volgen, maar staan de productieprocessen niet stil.

Samen met de passie voor techniek en motivatie voor het werk ontstaan er binnen de organisatie zo tal van kansen om de efficiëntie van de werkprocessen te verhogen, meer resultaten te behalen én vooruit te werken. Zelfs met openstaande vacatures.

Het personeel is én blijft gemotiveerd.

Investeren in je personeel is investeren in je bedrijf.

Goed opgeleid personeel helpt elkaar op weg naar het continue verbeteren van jou organisatie.