Het gezicht achter Ziprotech

Ik ben Benjamin en ik ben inmiddels 25+ jaar werkzaam in de elektrotechniek en mechatronica. Na te zijn afgestudeerd in de wereld van data & telecommunicatie, ben ik begonnen als servicemonteur in de voedingsmiddelen en Pharmaceutische industrie.

Vanuit mijn eigen denkwijze; een leven lang leren heb ik vele cursussen en opleidingen gevolgd, waaronder HBO Elektrotechniek en Technische Bedrijfskunde voor de maakindustrie.

Binnen een grote project organisatie heb ik mee kunnen groeien naar de functie van senior lead elektro en gaf ik dagelijks leiding  aan de volledige constructie elektro afdeling en om met mijn team aan de meest uitdagende projecten te werken in het binnen en buitenland .

Over mij Benjamin Meinen
Over Ziprotech

Werken volgens de Lean filosofie is een van mijn grootste passies

Het  geeft zoveel inzicht en met name het visueel maken van uitdagingen werkt geweldig in samenwerkingen. Je maakt met Lean niet alleen inzichtelijk wat er gebeurt, maar je haalt het ook uit de emotie.

Daarnaast gebruik je deze inzichten om als team focus te krijgen om de uitdaging te begrijpen en te verbeteren naar een nieuwe manier van werken .

Je pakt samen de uitdaging bij de bron aan en legt een goede basis voor verbetering en efficiënter werken.

In 2023 heb ik met succes mijn Lean Black Belt gehaald en staat het hoog op mijn verlanglijstje om de Master Black Belt in Japan te volgen.

Je bent nooit te oud om te leren

‘Een mens is nooit te oud om te leren’

aldus Seneca.

Daarom heb ik Hybrid In Company bedacht. Daar waar al mijn passie, kennis, vaardigheden en ervaringen van de afgelopen 25+ jaar rondom elektrotechniek, mechanica, verbetermanagement, communicatie en onderwijs samenkomen. 

Omdat ik geloof in de mens, techniek én hybride leren.