Het gezicht achter Ziprotech

is Benjamin Meinen

Benjamin is inmiddels 25+ jaar werkzaam in de elektrotechniek en mechatronica. Na te zijn afgestudeerd in de wereld van data & telecommunicatie, is hij begonnen als servicemonteur. Toch was zijn leerhonger nog niet gestild. Benjamin wilde meer.

Daarom besloot hij in de tussentijd allerlei cursussen en opleidingen te volgen. Naast elektrotechniek en mechatronica, besloot hij zich te storten op verbetermanagement. Daardoor behaalde hij binnen de kortste keren al zijn GREEN BELT en is hij as we speak bezig met zijn eindopdracht voor zijn BLACK BELT.

Met diverse diploma’s op zak, ging Benjamin vervolgens aan de slag als senior leidinggevende. Root Cause Analysis (RCA) bleek namelijk ook wel in zijn straatje te liggen. Precies daardoor zag hij, met zijn sterk analytisch vermogen, een bepaald patroon vaker terugkomen. Hij ontdekte bijvoorbeeld dat niet alle lagen binnen bedrijven en organisaties dezelfde taal spreken, waardoor onnodig verstoringen optreden. Vandaar dat hij zich ging verdiepen in de ontwikkeling van werkinstructies, handleidingen en uiteindelijk ook lesmateriaal. 

‘Een mens is nooit te oud om te leren’

aldus Seneca en Benjamin.

Daarom heeft hij Hybrid In Company bedacht. Daar waar al zijn passie, kennis, vaardigheden en ervaringen van de afgelopen 25+ jaar rondom elektrotechniek, mechanica, verbetermanagement, communicatie en onderwijs samenkomen. 

Omdat hij gelooft in de mens, techniek en hybride leren.